Bezorging en Retourneren

Uw bestelling

Voertuigen & Garantie:

Voertuigen kunnen niet geretourneerd worden, elk voertuig heeft een standaardgarantie van minimaal 4 weken of maximaal 3.000km na geregistreerde kilometerstand bij aankoop of zoals bij de verkoop afgesproken garantieduur. Ook is het mogelijk om verlengde garantie pakketen af te sluiten. In specifieke gevallen kan er overeengekomen worden dat het voertuig zonder garantie verkocht wordt dit zal dan ook als opmerking op de factuur worden genoteerd.

Voertuigen & Levering:

Bij levering van voertuigen streven wij er naar om het voertuig binnen 1 werkdag aan huis af te leveren, echter houden we 1 tot 3 werkdagen aan als indicatie tijd. LET OP!: Voertuigen worden pas afgeleverd zodra het voertuig volledig is betaald voorafgaande aan de levering en te naam gesteld is!

Producten en/of accesoires:

Paketten worden gemiddeld binnen 2 werkdagen na bewijs van betaling verzonden via POST-NL of andere beschikbare vervoerder en aan huis geleverd zonder verzoek voor tekenen. Als u 

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling verzonden en via POST-NL met tracking en aflevering zonder handtekening verzonden. Als u de voorkeur geeft aan levering door POST-NL Extra met de vereiste handtekening, worden er extra kosten in rekening gebracht, dus neem contact met ons op voordat u deze methode kiest. Welke verzendkeuze u ook kiest, wij zullen u een link mailen om uw pakket online te kunnen volgen.

Verzendkosten zijn inclusief afhandelings- en verpakkingskosten, evenals verzendkosten. Afhandelingskosten zijn vast, terwijl transportkosten variëren afhankelijk van het totale gewicht van de zending. We raden je aan om je artikelen in één bestelling te groeperen. We kunnen twee afzonderlijke bestellingen die afzonderlijk zijn geplaatst niet groeperen, en voor elk daarvan zijn verzendkosten van toepassing. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt speciale zorg besteed aan de bescherming van breekbare voorwerpen.

Dozen zijn ruim van formaat en uw spullen zijn goed beschermd.