Bel-ons-0756415454

                                   Wij helpen u graag:

                                           075 -641 54 

Verlichting & electronisch onderhoud

Kapotte of niet juist functionerende verlichting

Montage en onderhoud van verlichtingsystemen

Door een niet juist functionerende oftewel een kapotte koplamp heeft u niet minder zicht op de weg maar bent u zelf ook velemale minder zichtbaar voor u medeweggebruikers.

 

Zonder juist werkende richtingaanwijzers ben u niet instaat u intenties in het verkeer snel en veilig over te brengen naar andere bestuurders, dit kan leiden tot gevaarlijke situaties! En zoals u waarschijnlijk al denkt klopt het dat u uw mistachterlicht vrijwel niet zult gebruiken is het toch heel fijn om te weten dat u de verlichting kunt gebruiken wanneer dit nodig is!

Bij Qualitymotors zijn wij specialist op het gebied van verlichting en het bijbehorende onderhoud daar van. Montage van optische waarschuwings lichten of indicatoren, regulieren verlichtingen en natuurlijk ook het repareren van storingen!

"Diagnose-apparatuur en expertise aanwezig!"

Elektronische diagnose

Een rijdende computer?

De auto is een complexe machine geworden die niet meer alleen uit motorische onderdelen bestaat. Tegenwoordig is de auto voorzien van electronica en zelfs een computer! Om de auto van deze tijd goed te kunnen onderhouden is het geadviseerd een gediplomeerd monteur aan uw voertuig te laten sleutelen! Hier heeft de monteur gespecialiseerde diagnose-apparatuur voor nodig!

Een moderne auto beval zoveel software dat de problemen vaak ook computer technisch zijn! En u dit het best kunt laten oplossen door een specialist zoals de monteurs van Qualitymotors te Zaandam.

De meeste onderhoudsbeurten en reparaties beginnen tegenwoordig met het koppelen van de autocomputer aan de diagnose-apparatuur. Op basis van de analyse die de monteur uitvoert met behulp van zijn diagnose-apparatuur kunnen vaak de meeste problemen worden achterhaald!

Een eerlijk tarief

Om de oorsprong van de electronisce storingen te kunnen herleiden, dient uw voertuig c.q auto bij onze in de garage aangesloten te worden aan ons diagnose-apparatuur. Onze apparatuur leest de storing uit de computer van uw auto, zodat wij vrijwel exact kunnen zien waar het mankement van uw zit.

Kwaliteitsgarage Qualitymotors gelegen aan de schellingweg 15c te Zaandam, beschikt over de meest moderne diagnose-apparatuur om uw voertuig/auto uit te kunnen lezen en expertise om de elektronische storingen te kunnen verhelpen.

Zekerheid tegen een eerlijk tarief. Maak nu een afspraak bel of mail ons.