Bel-ons-0756415454

              We are happy to help you   

              075 - 641 54 54

VAN 15-08-2021 TOT EN MET 22-08-2021 ZIJN WE GESLOTEN. OP MAANDAG DE 23E STAAN WE WEER VOOR U KLAAR.
Aankondiging: Geachte klant I.V.B met verbouwingswerkzaamheden zijn we van 31-05-2021 T/M 06-05-2021 GESLOTEN.

"Uw distributieriem is het meest cruciale onderhouds- factor van uw auto. Ik ga u uitleggen wat er gebeurt wanneer de riem knapt en hoe moeilijk is het om de dit zelf te vervangen?"

 


Vandaag post Qualitymotors.nl een informatief stukje met de titel "Waarom een grote beurt belangrijk is!".

Het verschil tussen een kleine en een grote beurt varieert steeds meer voor auto's, het is sterk kilometer- en/of tijds- afhankelijk wat er precies in een onderhoudsbeurt uitgevoerd moet worden.


Op http://qualitymotors.nl/Grote-beurt-auto/ kunt u een vrijblijvende offerte/prijsopgave specifiek voor uw auto ontvangen in deze offerte/prijsopgave krijgt u precies wat er gaat gebeuren en wat de totale kosten zullen zijn.

 


Wat is een grote beurt exact?

  • Een grote onderhoudsbeurt is een (half)jaarlijkse, voornamelijk kilometerafhankelijke inspectie van uw auto.

  • Tijdens deze cruciale onderhoudsbeurt wordt uw auto volledig nagelopen op alle mogelijk slijtage en veiligheids- punten van uw auto (variabel van 50 tot wel 100+ controle punten!) Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Vloeistoffen, Remwerking, Band- Profiel & Conditie!

     

  • Naast de gebruikelijke onderhoudswerkzaamheden van een grote beurt zoals het verversen van de olie en filter, kan in overleg met u ook de eventueel gevonden slijtagereparaties punten verholpen worden!

     


Wat is complementair onderhoud bij een grote beurt?
Complementair onderhoud is kilometer en/of tijdafhankelijk. Complementair onderhoud betekent het controleren en/of vervangen van specifieke onderdelen zoals bougie(s), interieurfilter, luchtfilter en de distributieriem.


Wat zijn slijtagereparaties bij een grote beurt?
Auto-onderdelen zijn aan slijtage onderhevig. Denk aan remmen, schokdempers en banden. Tijdens de grote beurt wordt hier ook op gecontroleerd en zo kan het blijken dat een onderdeel versleten of kapot is en vervanging toe is. Uiteraard bespreken wij dit natuurlijk eerst met u!


 

Wanneer moet uw auto een grote beurt krijgen?

  • Wanneer uw auto toe is aan een grote beurt hangt voornamelijk af van het type auto, de kilometerstand & het aantal kilometers die u per jaar maakt met uw auto

  • Qualitymotors.nl beschikt over alle benodigde informatie vanuit de experts zoals fabrikanten en kan u exact laten weten wat geadviseerd is om tijdig te vervangen/onderhouden en kan u daardoor ook een overzichtelijk kostenplaatje bieden.

 


Bent u benieuwd en wilt u meer weten twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande gegevens!