Bel-ons-0756415454

                                   Wij helpen u graag:

                                           075 -641 54 

Ruitenwissers vervangen

Controle & vervanging ruitenwissers

Wilt u of vind u het tijd om uw ruitenwissers te vervangen? Kom gerust langs bij Qualitymotors voor een gratis advies gesprek! Een afspraak maken hiervoor is niet nodig.

Goed zicht is essentieel om veilig de weg op te gaan, daarom is belangrijk dat uw ruitenwissers hun werk goed doen! Neem daarom ook ruitenwissers van goede kwaliteit en zorg dat ze door een specialist correct gemonteerd worden!

Welk merk en/of type ruitenwissers?

Qualitymotors controleert gratis of uw ruitenwissers nog in goede conditie zijn. En als uw ruitenwissers aan vervanging toe zijn adviseren wij u welk typen ruitenwissers voor uw auto het meest geschikt zijn! Hierbij kijken wij naar de vorm en de grootte van uw voorruit en welke wisserbladen voor de meest optimale afvloeiing van water en een uitstekend zicht op de weg zorgen.

Hoe plaatst u ruitenwissers?

Voor de optimale werking van uw nieuwe ruitenwissers is het essentieel dat de ruitenwissers op de juiste manier worden geplaatst. Het is dan ook belangrijk dat de druk van de bladen op het glas gelijkmatig is!. Dit zorgt er voor op de langere termijn dat uw nieuwe wisserbladen minder snel slijten en dat de optimale afvloeiing van water plaats vind! Qualitymotors plaatst de ruitenwissers vakkundig voor u!